Zonwering

In de zomer kan het in huis onaangenaam warm worden, zeker als de zon veel naar binnen schijnt. Goede zonwering kan ervoor zorgen dat u de zon buiten de deur kunt houden en kunt genieten van een koele woning, zelfs op de allerwarmste dagen. Noord-Oost Kozijnen biedt zowel zonwering voor binnen als voor buiten. Wij leveren maatwerk, zodat de zonwering altijd perfect past bij uw woning.

Contact opnemen

Contact opnemen

Wilt u meer informatie, een offerte aanvragen of vrijblijvend advies?

Noord-Oost Kozijnen voor zonwering binnen en buiten

Noord-Oost Kozijnen biedt zonwering voor zowel binnen als buiten. Op beide fronten bieden we verschillende soorten zon wering aan, allemaal met hun eigen voordelen en eigenschappen. Welke het beste bij uw past, bepalen we graag samen.

Alle zonwering voor binnen wordt bevestigd met magneetstrippen, wat het aanbrengen en verwijderen bijzonder gemakkelijk maakt. Moet de zonwering, of het kozijn waar de zonwering zit, dus een keer schoongemaakt worden, dan is dat een koud kunstje. Op het gebied van binnenzonwering heeft u keuze tussen lamella’s, plissé gordijnen en rolgordijnen.

Zonwering voor buiten wordt aan de buitenkant van uw woning aangebracht en ook hier zijn verschillende keuzes te maken. Zo kunt u kiezen voor rolluiken, buitenjaloezieën en zipscreens.

De warmte buiten de deur houden met zonwering

Hoe fijn de warmte in de zomer ook is, in huis wilt u het het liefst wat koeler houden. Dat kan een flinke opgave zijn wanneer de zon de hele dag door uw raam naar binnen schijnt. De temperatuur in huis stijgt flink en snel wanneer dit gebeurt en daardoor kan het er onaangenaam warm worden. Goede zonwering zorgt ervoor dat u er de komende zomers koeltjes bij zit in huis en zelf bepaalt wanneer de zon wel uw woning in mag schijnen. Bij Noord-Oost Kozijnen bieden wij zonwering voor binnen en buiten, waarmee u uw woning helemaal klaar kan maken voor de warme dagen.

Het maatwerk van Noord-Oost Kozijnen

Wanneer u wilt dat uw zonwering optimaal effect heeft, dan is het belangrijk dat het naadloos aansluit op uw glaspartij. U wilt tenslotte niet dat de zon alsnog door een kiertje naar binnen schijnt. Noord-Oost Kozijnen biedt daarom altijd zonwering op maat. Wij komen altijd zelf bij u langs om het meetwerk uit te voeren en weten dankzij onze ruime ervaring precies hoe we dat het beste en snelste kunnen doen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat u zonwering geleverd krijgt dat precies op maat is gemaakt voor uw woning.

Omdat het maatwerk betreft, is het lastig om de kosten van zonwering van tevoren te kunnen overleggen. Wanneer wij bij u zijn geweest om het in te meten en de wensen hebben besproken, kunnen wij u een beter overzicht geven van wat de zonwering zal kosten.

Kunststof zonwering is buitengewoon effectief.
   

Zonwering laten plaatsen

Bij Noord-Oost Kozijnen ontzorgen we u graag volledig op het gebied van zonwering. Daarom kunt u bij ons niet alleen uw zonwering kopen, maar kunt u het ook door ons laten installeren. Onze experts weten precies wat er nodig is voor een snelle en goede installatie van de zonwering. Wanneer wij de zonwering zelf inmeten en installeren, weten we zeker dat het voldoet aan de door ons gestelde eisen en hierdoor kunnen we hier ook echt garantie op leveren. Het installeren van zonwering doen we op verschillende plekken in de regio, zoals zonwering plaatsen in Emmen.

Over Noord-Oost Kozijnen

Noord-Oost Kozijnen is expert op het gebied van zonwering en biedt daarnaast een groot aanbod aan kunststof oplossingen voor uw woning aan. Zo kunt u bij ons terecht voor:

  • Kunststof kozijnen - Houten kozijnen vergen veel onderhoud en bieden minder isolatie. Met kunststof kozijnen bent u verzekerd van kozijnen die geen dure schilder nodig hebben, uitstekend isoleren en de tand des tijds zullen doorstaan.
  • Kunststof deuren - Een uitgebreide selectie aan kunststof deuren, waarbij natuurlijk goed is gedacht aan de isolatie, maar ook zeker aan de veiligheid. Kies uit verschillende sloten en voelt u uw altijd veilig met onze deuren.
  • Kunststof schuifpuien - Een schuifpui is een ideale toevoeging aan uw huis voor de mooie zomerdagen. Een schuifpui neemt geen extra ruimte in beslag en zorgt voor veel lichtinval. Het ingenieuze schuifsysteem maakt ze makkelijk te openen en natuurlijk is ook hier gedacht aan isolatie en veiligheid.
  • Insectenwering - Om zonder zorgen uw ramen open te kunnen zetten, heeft u goede insectenwering nodig. Onze insectenwering is eveneens van kunststof en zeer eenvoudig aan te brengen dankzij het handige kliksysteem.
  • PVC vloeren - Bang voor water op uw laminaatvloer? Wilt u een onderhoudsvrije vloer in uw huis? Onze PVC vloeren worden superstrak ingelegd en geven u alle rust. Of uw nou op zoek bent naar een klik- of een plaksysteem, we zorgen ervoor.

Korte lijnen en advies op maat

Omdat we bij Noord-Oost Kozijnen voornamelijk in de regio opereren, zijn de lijnen altijd kort en staan we altijd klaar voor persoonlijk advies. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van zonwering, kom dan eens naar onze showroom. Daar hangen allerlei voorbeelden van de verschillende vormen van zonwering die we aanbieden en hier kunt u eens rustig om u heen kijken, voordat u een beslissing maakt. Wilt u meer weten over wat de verschillende vormen van zonwering kunnen bieden? Of heeft u andere vragen? Onze medewerkers staan klaar om antwoord te geven op al uw vragen. Neem dan ook gerust contact met ons op.

Noord-Oost kozijnen biedt meer dan alleen zonwering

Noord-Oost Kozijnen biedt een groot aanbod aan kunststof oplossingen voor uw woning. Kunststof is vrijwel vrij van onderhoud en biedt veel voordelen. U kunt bij ons terecht voor:

  • Kunststof kozijnen - Houten kozijnen vergen veel onderhoud en bieden minder isolatie. Met kunststof kozijnen bent u verzekerd van kozijnen die geen dure schilder nodig hebben, uitstekend isoleren en de tand des tijds zullen doorstaan.
  • Kunststof deuren - Een uitgebreide selectie aan kunststof deuren, waarbij natuurlijk goed is gedacht aan de isolatie, maar ook zeker aan de veiligheid. Kies uit verschillende sloten en voel u altijd veilig met onze deuren.
  • Kunststof schuifpuien - Een schuifpui is een ideale toevoeging aan uw huis voor de mooie zomerdagen. Een schuifpui neemt geen extra ruimte in beslag en zorgt voor veel lichtinval. Het ingenieuze schuifsysteem maakt ze makkelijk te openen en natuurlijk is ook hier gedacht aan isolatie en veiligheid.
  • Insectenwering - Om zonder zorgen uw ramen open te kunnen zetten, heeft u goede insectenwering nodig. Onze insectenwering is eveneens van kunststof en zeer eenvoudig aan te brengen dankzij het handige kliksysteem.
  • PVC vloeren - Bang voor water op uw laminaatvloer? Wilt u een onderhoudsvrije vloer in uw huis? Onze PVC vloeren worden superstrak ingelegd en geven u alle rust. Of u nou op zoek bent naar een klik- of een plaksysteem, we zorgen ervoor.
Kunststof zonwering is makkelijk te installeren.
   

Contact

Wilt u ook gebruik maken van onze zonwering? Neem dan contact met ons op en we gaan samen bekijken wat het beste bij uw situatie past. Onze experts staan altijd klaar met op maat gemaakt advies, zodat u zeker weet dat u straks optimaal kunt genieten van de zomer.

Neem contact met ons op!