Inzethor

Bent u op zoek naar een inzethor precies op maat voor kozijnen? Wij komen graag bij u thuis om de exacte maten van het kozijn op te meten. Wilt u ook een inzethor laten plaatsen door ons? Onze ervaren medewerkers komen de horren vakkundig bij u thuis monteren.

Contact opnemen

Contact opnemen

Wilt u meer informatie, een offerte aanvragen of vrijblijvend advies?

Nieuwe inzethor laten plaatsen

  • Standaard maatwerk
  • Opmeten en monteren
  • Hoogwaardige kwaliteit

Een inzethor voor uw draaikiepraam

Inzethorren zorgen ervoor dat u het raam open kunt doen en tegelijkertijd kunt genieten van frisse lucht in de ruimte, zonder last te hebben van insecten. Een inzethor is geschikt om 4 seizoenen lang in het kozijn te laten zitten. Mocht u de inzethor eruit willen halen, omdat bijvoorbeeld de glazenwasser komt, dan is dit zeer gemakkelijk.

Een inzethor past op elk draaikiep-raam. Deze worden aan de buitenzijde geplaatst en moeten altijd helemaal op maat gemaakt worden. De inzethor zit vast door middel van kunststof veren. Dit zorgt ervoor dat de inzethor het kozijn niet zal beschadigen of dat de hor uit het kozijn zal vallen.

Een inzethor laten plaatsen betekent genieten van frisse lucht zonder last van insecten. Vraag een vrijblijvende offerte aan!

De voordelen van inzethorren laten plaatsen

  • Bescherming tegen insecten: Inzethorren, ook wel insectenwering, houden vliegen, muggen en andere insecten buiten. Dit is vooral handig in de zomermaanden wanneer insecten het meest actief zijn.
  • Frisse lucht zonder ongedierte: Ze stellen u in staat om ramen open te houden voor frisse lucht, zonder dat u last hebt van ongewenste beestjes in huis.
  • Bijna onzichtbaar: Moderne inzethorren zijn bijna onzichtbaar wanneer ze geïnstalleerd zijn, waardoor ze niet afleiden van het uiterlijk van uw woning.
  • Op maat gemaakt: Inzethorren worden op maat gemaakt om perfect bij elk raam te passen, ongeacht de vorm of grootte.
  • Gemakkelijk te onderhouden: Ze zijn eenvoudig schoon te maken en vereisen weinig onderhoud.

De toevoeging op uw nieuwe kozijnen

Een inzethor vormt een waardevolle toevoeging aan zowel nieuwe als oude kozijnen, en kan een belangrijke rol spelen in het verbeteren van de leefomgeving binnenhuis. De aluminium insectenwering is eigenlijk gewoon gemaakt voor deze kozijnen en sluit dan ook perfect op ze aan. En met het ingenieuze kliksysteem is de inzethor ook nog eens bijzonder gemakkelijk aan te brengen en weg te halen wanneer dat nodig is. Overigens zijn inzethorren ook uitstekend geschikt voor bestaande, houten kozijnen.

Voor onze horren maken wij gebruik van verschillende soorten gaas. Zo hebben wij het standaard horgaas in zwart of grijs. Deze wordt toegepast voor onze inzethorren. Dit gaas is van hoogwaardige kwaliteit, verkrijgbaar in de kleuren grijs en zwart en is voorzien van een UV-straling bestendig component.

Uw inzethorren bestellen bij Noord-Oost kozijnen

Iedereen is het er over eens: muggen zijn ontzettend irritant. Inzethorren zijn dus geen overbodige luxe. Wilt u ook een inzethor kopen en op maat laten maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook als u een insectenhor wilt voor bestaande kozijnen, zorgen we altijd dat deze precies is afgestemd op uw situatie.

Heeft u vragen over ons assortiment inzethorren of wilt u de precieze inzethor prijs weten voor uw ramen, deuren of schuifpui? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag met het kiezen voor de beste soort inzethor voor uw woning.

Neem contact met ons op!