Plak PVC laten leggen

Wilt u een nieuwe vloer laten leggen, maar twijfelt u nog over wat de beste optie is voor uw situatie? Kiest u voor plak PVC, dan weet u zeker dat u kiest voor een sterke, waterbestendige vloer. Daarnaast haalt u met plak PVC het hoogst haalbare rendement uit uw vloerverwarming. U kunt plak PVC laten leggen door Noord-Oost kozijnen en zo genieten van het mooiste resultaat.

Contact opnemen

Contact opnemen

Wilt u meer informatie, een offerte aanvragen of vrijblijvend advies?

De meest harde en sterke vloer met plak PVC

Plak PVC is een stevige optie voor vloerbedekking die met eindeloze mogelijkheden komt. Deze vloeren, ook wel dry-back PVC genoemd, worden op een egale ondergrond geplakt, waardoor het strak op de ondervloer ligt. U hoeft niet bang te zijn dat de vloer gaat schuiven, omdat wij de vloer niet zwevend zullen aanleggen. Hierdoor zijn plak PVC vloeren ook uitermate geschikt als vloerbedekking bij vloerverwarming. De warmte beïnvloedt de lijm niet, maar komt wel gemakkelijker door de vloer heen, doordat het zo dun is.

Daarnaast wordt PVC vaak gebruikt als duurzame vervanging van hout. De PVC vloeren van Noord-Oost Kozijnen worden vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen en zijn daardoor ongelooflijk sterk. Hierdoor bent u jaren verzekerd van een sterke vloer die niet snel vervangen hoeft te worden, dat is dus een duurzame investering voor uzelf én het milieu.

De voordelen van plak PVC

  • Gemakkelijk schoon: Plak PVC is erg gemakkelijk schoon te houden. Een bijkomend voordeel is dat het materiaal goed tegen vocht kan, waardoor de kwaliteit van de vloer niet achteruitgaat wanneer er bijvoorbeeld drinken op wordt gemorst.
  • Vochtbestendig: Een groot voordeel is dat de vloer kan niet gaan werken of verkleuren onder invloed van vochtigheid. Dit betekent dat dryback PVC zich ook leent voor de badkamer en drukke huishoudens.
  • Dempend: Omdat plak PVC dun is, heeft u veel minder last van het geluid dat uw schoenen maken op de vloer. In tegenstelling tot hout, dempt het geluid zelfs aanzienlijk. Het is dus de ideale keuze voor tussen- of bovenwoningen, omdat u en uw buren geen last hebben van het lopen of rennen op de vloer.
Plak PVC Laten plaatsen

Plak PVC laten leggen door Noord-Oost kozijnen

Noord-Oost kozijnen is specialist in het leggen van PVC plak vloeren. Het leggen van deze vloeren moet door een professional worden gedaan omdat er weinig ruimte is voor foutjes. Eenmaal gelegd, ligt de vloer muurvast. Het meest belangrijke is het egaliseren van de ondervloer. Als er kleine oneffenheden zitten in de ondervloer, dan wordt dit merkbaar en soms zelfs zichtbaar als de plak PVC erop geplakt is. Daarnaast wordt het materiaal op die plekken een stuk meer kwetsbaar, wat zonde is van de hoge kwaliteit vloer die het zou moeten zijn.

Plak PVC voor een superstrak resultaat

Wat zo handig is aan plak PVC in tegenstelling tot klik PVC, is dat u de stroken in elke gewenste richting kunt laten leggen. Er is namelijk geen kliksysteem die op een bepaalde wijze moet worden gelegd. Ook worden de stroken strak tegen de muur worden gelegd, waardoor plinten geen must zijn. Dit zorgt voor een moderne en strakke look. Plak PVC biedt dus veel vrijheid wat betreft hoe het gelegd moet worden, maar dat betekent niet dat dit een simpel klusje is. Als u zelf geen prof bent hierin, ontkomt u er niet aan dat u een vakman in moet schakelen. Noord-Oost kozijnen laat uw vloer en muur naadloos in elkaar overlopen.

Noord-Oost Kozijnen voor al uw kunststof materialen

Noord-Oost Kozijnen helpt u graag met uw nieuwe PVC vloeren, maar biedt daarnaast ook andere producten en diensten aan die helpen bij het vernieuwen van uw huis. Zo kunt u bij ons terecht voor kunststof kozijnen en het plaatsen daarvan, maar ook voor prachtige nieuwe op maat gemaakte zonwering zijn wij er voor jou. Bent u benieuwd wat Noord-Oost Kozijnen allemaal voor u kan betekenen? Neem vooral contact met ons op of kijk verder op onze website.

Neem contact met ons op!