Binnen zonwering

Door zonlicht kan u woning in de zomer flink opwarmen, tot het onaangename aan toe. Binnenzonwering van Noord-Oost Kozijnen, op maat gemaakt en gemonteerd, zorgt ervoor dat u er lekker koel bij zit en kunt genieten van uw privacy in uw eigen woning. Wij kunnen u adviseren, meten de zonwering zelf in en plaatsen het voor u, zodat u volledig ontzorgd wordt.

Contact opnemen

Contact opnemen

Wilt u meer informatie, een offerte aanvragen of vrijblijvend advies?

Houd de warmte buiten door binnen zonwering te plaatsen

De zomers in Nederland worden steeds warmer en hierdoor kan het lastig zijn om uw woning koel te houden. Zeker als de zon de hele dag in huis schijnt, stijgt de temperatuur in huis snel. Door binnenzonwering te laten plaatsen kunt u het grootste gedeelte van de warmte buiten de deur houden, waardoor u van een koeler huis geniet. Binnen zonwering kan daarnaast bijdragen aan uw privacy omdat het hierdoor lastiger wordt om in de woning te kijken vanaf buiten.

Alle binnenzonwering wordt bevestigd met magneetstrippen, waardoor niet alleen het aanbrengen en verwijderen eenvoudig is, maar ook het schoonmaken een eitje wordt.

Binnenzonwering: de soorten

Binnenzonwering is er in diverse soorten en bij Noord-Oost Kozijnen bieden wij u dan ook verschillende keuzes. Wij kijken graag samen met u naar de beste keuze voor uw woning en kunnen u hierin passend advies geven. Zo kunt u bij ons kiezen tussen:

Lamella

Misschien wel de meest bekende en meest populaire vorm van Zonwering. Lamella, ook wel bekend als jaloezieën, worden wereldwijd gebruikt en werken dan ook uitstekend. Jaloezieën zijn perfect voor het reguleren van grote hoeveelheden licht, maar bieden naast bescherming tegen zonlicht ook privacy. Jaloezieën passen in elk huis, zijn prima te betalen en eenvoudig in het onderhoud. Onze jaloezieën bestaan uit een aluminium frame, waar de lamellen horizontaal in bevestigd worden. Deze zijn speciaal gemaakt voor kunststof kozijnen en zijn met name goed geschikt voor draai- en kiepramen.

Plissé gordijnen

Met plissé gordijnen heeft u niet alleen een uitstekende bescherming tegen de zon, ze zorgen ook nog eens voor veel privacy. Het mooie aan plissé gordijnen is dat u zelf kan bepalen hoeveel zonlicht u naar binnen laat komen. Dit doet u door de hoogte van het gordijn te vergroten of te verkleinen. U kunt zelfs het gordijn naar het midden van het raam verplaatsen, mocht dat het beste uitkomen. De plissé gordijnen kunnen in diverse kleuren of patronen geleverd worden en er valt ook veel te kiezen als het gaat om de stof. De ene stof laat meer zon door dan de andere, dus u kunt zelf bepalen hoe ver u wilt gaan. Dankzij de strakke afwerking zijn de draadjes van deze gordijnen niet zichtbaar.

Rolgordijnen

Rolgordijnen kunnen breed worden ingezet. Of het nou om draai- of kiepramen gaat, of meer conventionele kozijnen, rolgordijnen passen overal. Ze zijn zeer eenvoudig te bedienen en de verschillende stoffen kunnen op verschillende manieren het zonlicht buiten houden. Van een subtiele zonwering tot een complete verduistering, het kan allemaal. De bediening vindt manueel plaats, door middel van een ketting.

Maatwerk is de standaard

Voor welk type zonwering voor binnen u ook kiest, bij Noord-Oost Kozijnen leveren wij altijd maatwerk. U wilt tenslotte dat de zonwering naadloos aansluit op uw glaspartijen, zodat ze het optimale effect kunnen geven. Voor het inmeten van de zonwering komen wij graag bij u langs. Dankzij onze ruime ervaring weten we goed hoe deze meting moet gebeuren en kunnen we dus een oplossing bieden voor elke situatie.

Wilt u de zonwering ook laten installeren door ons? Dat behoort ook tot onze mogelijkheden. Doordat wij de meting en de installatie zelf uitvoeren, kunnen wij u de garantie leveren dat het voldoet aan de door ons gestelde eisen. Mocht u naderhand toch ergens tegenaan lopen, dan kunt u ons snel bereiken en zorgen wij ervoor dat het snel wordt opgelost.

Zonwering voor binnen kopen bij Noord-Oost Kozijnen

Noord-Oost Kozijnen is vooral actief in de regio, daarom kunnen wij onze lijnen zo kort houden en onze klanten een uitstekende service bieden. Wilt u meer weten over wat de mogelijkheden zijn van onze binnenzonwering? Of bent u juist benieuwd naar de opties van zonwering voor buiten? Neem dan gerust contact met ons op en wij voorzien u van passend advies.