Deurkozijnen

Wie een (nieuwe) deur in zijn of haar woning wil plaatsen, krijgt ook te maken met een nieuw deurkozijn. Houten kozijnen zijn niet meer van deze tijd en er wordt dan ook steeds vaker gekozen voor kunststof kozijnen. Kunststof gaat langer mee, vraagt om weinig onderhoud en rot niet. Bij Noord-Oost Kozijnen bespreken we uw wensen, komen we de kozijnen persoonlijk inmeten en kunnen we ze ook plaatsen. Zo ontzorgen we u van A tot Z.

Contact opnemen

Contact opnemen

Wilt u meer informatie, een offerte aanvragen of vrijblijvend advies?

Waarom een goed deurkozijn van belang is

Een deur in uw woning plaatsen zonder kozijn is simpelweg niet mogelijk. De twee zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Het deurkozijn zorgt ervoor dat de deur in een muur kan worden geplaatst zonder dat deze stabiliteit en kracht verliest.

Van oudsher zijn kozijnen standaard van hout gemaakt, maar tegenwoordig zien we daar steeds meer een verandering in. Houten kozijnen vragen namelijk om veel onderhoud, gaan minder lang mee en houden minder warmte vast in een ruimte. Veel houten kozijnen worden daarom vervangen voor kunststof deurkozijnen. Kunststof vraagt vrijwel niet om onderhoud en gaat veel langer mee.

De voordelen van een kunststof deurkozijn

  • De deurkozijnen zijn onderhoudsarm
  • Het materiaal is recyclebaar
  • Kunststof deurkozijnen isoleren beter dan houten kozijnen
  • Deurkozijnen van kunststof gaan langer mee, waardoor het een goede investering is
  • Veel mogelijkheden op het gebied van kleuren en afwerkingen, bijvoorbeeld houtlook

Deurkozijnen voor binnen- en buitendeuren

Bij Noord-Oost Kozijnen bieden we kunststof oplossingen voor zowel uw binnen- als buitendeuren, beide vragen namelijk om een goed deurkozijn. We hebben voor beide veel verschillende opties waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende kleuren en afwerkingen, waaronder een houtlook afwerking. Ook bieden wij keuze uit verschillende hoogstaande merken op het gebied van deurkozijnen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Kommerling kozijnen, maar ook voor Veka kozijnen of voor Gealan kozijnen.

In onze showroom kunt u allerlei voorbeelden zien van wat wij te bieden hebben. Onze experts helpen u hier graag. Ze beantwoorden al uw vragen en maken samen met u de juiste keuze voor uw situatie.

Uw deur kozijn laten inmeten en plaatsen

Net als veel andere kunststof oplossingen in uw woning is ook het plaatsen van nieuwe deurkozijnen maatwerk. Ieder huis is anders en het is belangrijk dat een kozijn precies past om het optimale effect te creƫren. Om zeker te weten dat uw kozijnen naadloos en perfect aansluiten op uw woning, komen wij de kozijnen altijd persoonlijk inmeten. Hierdoor weten wij precies met welke maten we aan de slag kunnen. Ook het plaatsen van het kozijn op maat kunnen wij voor uw uitvoeren. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe kozijnen.

Over Noord-Oost Kozijnen

Noord-Oost Kozijnen levert kunststof oplossingen voor allerlei woningen, bedrijfspanden of kantoren, waaronder kunststof deurkozijnen. Wij leveren maatwerk en hanteren korte lijntjes in het contact met u als klant. Bij vragen kunt u dan ook altijd bij ons terecht en wij proberen hierin zo snel mogelijk te handelen. Door een nauwkeurige installatie te leveren, haalt u het maximale uit uw kunststof deurkozijn.

Naast deurkozijnen kunt u bij Noord-Oost Kozijnen ook terecht voor raamkozijnen, kunststof deuren, kunststof schuifpuien, insectenwering, zonwering en PVC-vloeren. Neem gerust contact met ons op als u benieuwd bent naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van deze kunststof oplossingen voor uw woning.

Maak een afspraak

Wilt u een nieuw kunststof deurkozijn laten plaatsen? Of wilt u meteen uw hele huis voorzien van deurkozijnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak.