Raamkozijn

Wilt u uw nieuwe raamkozijnen laten plaatsen die uw woning weer optimaal beschermen tegen invloeden van buitenaf? Noord-Oost Kozijnen biedt ruime mogelijkheden op het gebied van raamkozijnen. Wij meten de kozijnen zelf in en plaatsen ze ook, waardoor u verzekerd bent van nauwkeurig vakwerk en weer jaren zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe kozijn.

Contact opnemen

Contact opnemen

Wilt u meer informatie, een offerte aanvragen of vrijblijvend advies?

Raamkozijnen van kunststof

Wanneer uw raamkozijnen toe zijn aan vervanging, of u wilt raamkozijnen laten plaatsen in uw nieuwbouwwoning, dan is het belangrijk dat u weet waar uw voor kiest. Voorheen werden er standaard houten kozijnen gebruikt in woningen, maar dat is niet echt meer van deze tijd. Hout gaat snel achteruit door invloeden van buitenaf, zoals het weer. Daardoor vraagt het om veel onderhoud en moet u het sneller vervangen. Veel houten kozijnen worden tegenwoordig dan ook vervangen voor kunststof raamkozijnen. Kunststof blijft veel langer mooi en qua onderhoud hoeft u er vrijwel niks aan te doen.

De voordelen van een raamkozijn van kunststof

  • Duurzaamheid: Kunststof raamkozijnen zijn bestand tegen weersinvloeden, rot en schimmel, wat betekent dat ze langer meegaan dan houten raamkozijnen.
  • Lage onderhoudskosten: Kunststof raamkozijnen vereisen weinig tot geen onderhoud, terwijl houten raamkozijnen regelmatig geschilderd moeten worden.
  • Isolatie: Kunststof raamkozijnen zijn beter ge├»soleerd dan houten raamkozijnen, waardoor er minder warmteverlies is en de energiekosten lager zijn.
  • Veelzijdigheid: Kunststof raamkozijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, waardoor ze gemakkelijk aan elk huis kunnen worden aangepast.
  • Goede investering: In vergelijking met houten raamkozijnen, zijn kunststof raamkozijnen vaak goedkoper. Daarnaast gaan de kunststof kozijnen veel langer mee, waardoor het een goede investering is.

Ruime mogelijkheden

Noord-Oost Kozijnen biedt ruime mogelijkheden als het aankomt op het kunststof raamkozijn. Zo zijn er verschillende soorten, bijvoorbeeld het draaikiepkozijn, het schuifraamkozijn en het vaste raamkozijn. Daarnaast is er ook keuze als het aankomt op de beglazing. Zo is er keuze tussen verschillende diktes, waaronder HR ++ en HR +++, en kunt u keuzes maken op het gebied van beveiliging door bijvoorbeeld voor beveiligingsglas te kiezen. Al onze kozijnen zijn van verschillende hoogstaande merken, zoals Kommerling kozijnen, Veka kozijnen of Gealan kozijnen. Ieder merk en ieder kozijn heeft zijn eigen voordelen en het is dan ook afhankelijk van uw wensen en situatie welke het beste bij uw woning past.

Wanneer u nieuwe raam kozijnen wil laten plaatsen in uw woning, dan gaan wij graag met u in gesprek over de wensen. Op basis hiervan kunnen wij u een passend advies geven over welk soort raamkozijn het beste bij uw woning past.

Kunststof raamkozijn laten plaatsen

Ieder huis is anders en dat vraagt om maatwerk als het gaat om raamkozijnen. Ook als huizen in dezelfde straat staan, kunnen ze net anders zijn qua maten. Het is daarom van groot belang dat de kozijnen precies worden ingemeten. Hierdoor kan het nieuwe raamkozijn naadloos worden aangesloten op de woning en heeft het het optimale effect. Het inmeten van de kozijnen doen wij altijd zelf. Zo weten we precies met welke maten we te werk moeten gaan en worden uw kozijnen op maat gemaakt.

Ook het plaatsen van de raam kozijnen kunt u aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat de kozijnen nauwkeurig worden geïnstalleerd en tot in de puntjes worden afgewerkt. Hierdoor kunt u zonder zorgen van uw nieuwe kozijnen, en alle voordelen die daarbij komen kijken, genieten.

Noord-Oost Kozijnen, meer dan alleen raam kozijnen

Noord-Oost Kozijnen is expert op het gebied van raamkozijnen en levert daarnaast vele andere kunststof oplossingen voor woningen, bedrijfspanden en kantoren. Vrijwel alles wat wij doen is maatwerk en als klant bent u het allerbelangrijkste voor ons. We hanteren daarom altijd korte lijnen, zodat u goed op de hoogte blijft en er geen miscommunicaties ontstaan. Zowel bij de inmeting als bij de installatie zijn wij erg nauwkeurig, waardoor u optimaal kunt genieten van uw nieuwe raamkozijn.

Naast raamkozijnen en deurkozijnen kunt u bij ons terecht voor:

  • Kunststof schuifpuien
  • Insectenwering
  • Zonwering
  • PVC-vloeren

Neem contact op

Een kunststof raamkozijn plaatsen? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze andere kunststof oplossingen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook wanneer u vragen heeft over onze diensten, staan wij u graag te woord.