Kunststof kozijnen op maat

Wanneer kozijnen niet de juiste maat hebben, dan kunnen ze nooit het optimale effect bieden aan uw woning. Kieren en naden kunnen ervoor zorgen dat tocht en vocht uw woning kunnen binnendringen. Door kozijnen op maat te laten plaatsen bent u gegarandeerd van een goede afsluiting en geniet u meer van uw kozijnen. Bij Noord-Oost Kozijnen komen wij de kozijnen persoonlijk inmeten en plaatsen.

Contact opnemen

Contact opnemen

Wilt u meer informatie, een offerte aanvragen of vrijblijvend advies?

Het belang van kozijnen op maat

Iedere woning is anders. Zelfs huizen die in dezelfde straat staan kunnen van elkaar verschillen, doordat er bijvoorbeeld verzakkingen zijn of kleine aanpassingen zijn verricht aan bepaalde woningen. Wanneer u kozijnen wilt laten plaatsen in uw woning, dan is het van groot belang dat deze kozijnen naadloos aansluiten op uw woning. U wilt immers niet dat tocht en vocht uw woning binnendringen doordat er naden en kieren rondom het kozijn zitten.

Persoonlijk inmeten

Alleen als de kunststof kozijnen exact op maat worden geplaatst, hebben ze het optimale effect voor uw woning. Om dit te kunnen realiseren, komen wij de kozijnen graag zelf bij uw woning inmeten. Dankzij onze ruime kennis en ervaring weten wij wat er nodig is om de kozijnen op de juiste manier in te meten. Na het inmeten weten wij precies met welke maten we aan de slag moeten, waardoor wij u een perfect kunststof kozijn op maat kunnen leveren.

Het plaatsen van de kozijnen op maat

Wanneer wij de kozijnen inmeten, dan weet u zeker dat u een kozijn op maat ontvangt voor uw woning. Maar wij gaan verder dan dat, we kunnen de kozijnen namelijk ook voor u plaatsen. Hierdoor bent u volledig ontzorgd en heeft u onze volledige garantie op een kwalitatief kozijn op maat. Wij zorgen ervoor dat de kozijnen naadloos geplaatst worden en perfect worden afgewerkt op uw woning. Wij doen er alles aan om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen en houden u tijdens de plaatsing goed op de hoogte. Dankzij onze ruime ervaring en uitgebreide kennis kan het plaatsen van de kozijnen op maat snel en effectief gebeuren.

Kozijn maatwerk bij Noord-Oost Kozijnen

Noord-Oost Kozijnen biedt een ruim aanbod aan kunststof oplossingen voor uw woning. Zo kunt u bij ons terecht voor kunststof kozijnen op maat, maar ook voor kunststof kozijnen, kunststof deuren, kunststof schuifpuien, kunststof Insectenwering, zonwering en PVC vloeren. Bij Noord-Oost Kozijnen hechten we veel waarde aan goede relaties met onze klanten. Doordat wij vooral opereren in de regio kunnen wij korte lijnen behouden met onze klanten. Hierdoor kunt u altijd rekenen op persoonlijk advies en snelle bereikbaarheid.

Ruime keuze aan kozijnen

Bij Noord-Oost Kozijnen werken wij met kunststof kozijnen van het hoogstaande merk K├Âmmerling. U heeft hierbij keuze uit verschillende soorten en maten, waarbij de kozijnen van elkaar verschillen in wanddikte, staal dikte en kwaliteit. Daarnaast heeft u onder andere keuze tussen dubbel of triple glas, wel of geen houtlook en verschillende keuzes op het gebied van isolatie. Indien gewenst kunnen wij u helpen bij het maken van een keuze en adviseren over de verschillende mogelijkheden. Hierdoor kunt u uw eigen kozijn op maat samenstellen.

Meer informatie

Heeft u vragen over onze kozijnen op maat, onze inmeetservice of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u verder.