Over Noord-Oost Kozijnen

Noord-Oost Kozijnen is een onderdeel van Bouwonderneming Zomer, dat in 2014 is opgericht door Mark Zomer. Als voortgezet timmerman en uitvoerder van burger- en utiliteitsbouw, heeft Mark uitgebreide ervaring in het vak. Dit heeft geresulteerd in een scherp kennersoog, dat details niet over het hoofd ziet en zorg draagt voor al zijn klanten.

Bouwonderneming Zomer heeft diverse takken, waar Noord-Oost Kozijnen er een van is. Ook worden er in de werkplaats prefab daken en dakkapellen gemaakt en is er in de showroom een uitgebreid aanbod van het assortiment te bekijken.

Bij Noord-Oost Kozijnen vinden we het nakomen van afspraken bijzonder belangrijk en zorgen we ervoor dat we altijd zo flexibel mogelijk zijn. Dit stelt ons in staat om snel in te springen op veranderingen, mochten die zich voordoen. Onze klanten kunnen altijd bij ons terecht voor vragen, tips en advies en we willen de lijntjes altijd zo kort mogelijk houden.

Ons team

Het team van Noord-Oost Kozijnen bestaat uit een team van negen medewerkers, die stuk voor stuk beschikken over de kennis en expertise die nodig is om kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien en insectenweringen op maat te maken en netjes te plaatsen.

Noord-Oost Kozijnen werkt in de regio Coevorden, Hoogeveen, Meppel, Hardenberg en Emmen, maar mocht u in een andere regio wonen en toch gebruik willen maken van onze diensten, neem dan vooral contact met ons op. Ook buiten deze regio kunnen we wel degelijk aan het werk.

   
       
Noord-Oost Kozijnen komt zijn afspraken na.