Buiten zonwering

Wordt uw woning in de zomer ook zo warm, terwijl u er juist graag verkoeling zoekt voor de warmte buiten? Zonwering voor buiten van Noord-Oost Kozijnen zorgt ervoor dat deze warmte uw woning niet meer kan binnendringen. De zonwering wordt op maat gemaakt voor uw woning en wordt op een professionele manier gemonteerd.

Contact opnemen

Contact opnemen

Wilt u meer informatie, een offerte aanvragen of vrijblijvend advies?

Zonwering buiten voor een koelere woning

Hoewel het zonnetje vaak heerlijk is en we er met zijn allen massaal gebruik van maken als hij schijnt, hebben we hem liever niet te veel in huis. Wanneer de zon fel en veel naar binnen schijnt, kan de temperatuur in uw woning namelijk flink stijgen en wordt het snel te warm. Zonwering voor buiten zorgt ervoor dat u kunt genieten van een heerlijk koele woning in de zomermaanden. Doordat de zonwering aan de buitenkant van de woning geplaatst wordt, houdt het de warmte al tegen voordat dit in de woning is gekomen. Hierdoor is het een erg effectieve manier van zonwering.

Verschillende soorten buitenzonwering

Bij Noord-Oost Kozijnen heeft u keuze uit verschillende soorten zonwering voor buiten. Ieder type heeft zijn eigen kenmerken en voordelen. Wij helpen u graag met het maken van de beste keuze voor u door mee te denken over uw situatie, uw wensen en de mogelijkheden.

Rolluiken

Deze praktische en multifunctionele zonwering heeft meerdere functies. Naast het beschermen tegen zonlicht, houden ze ook warmte buiten en dempen ze geluid. Rolluiken zijn ook in de winter goed te gebruiken; dan houden ze de warmte juist binnen en dienen ze als een extra isolatielaag. Daar komt bij dat ze uw ramen beschermen tegen zware regenval, hagelstenen en UV-straling en ze ook nog eens helpen in het afweren van inbrekers. Naast de conventionele rolluiken, kunt u bij ons ook terecht voor solar rolluiken, die op zonne-energie draaien. Zo weet u zeker dat uw rolluiken altijd werken, ook als de stroom is uitgevallen.

Buitenjaloezieën

Net zoals jaloezieën voor binnen, bieden de buitenjaloezieën naast een uitstekende zonwering ook flink wat privacy. Buitenjaloezieën van Raffstore zijn over het algemeen twee- tot driemaal zo effectief als zonwering voor binnen, omdat naast het licht ook de warmte buiten wordt gehouden.

Zipscreens

Zipscreens gelden als een fraai alternatief voor rolluiken en jaloezieën. Ze beschermen tegen de zon, maar laten tegelijk wel voldoende daglicht binnen. Daarbij dienen ze ook als prima windschermen voor tuinkamers. De stof van de zipscreens is gemaakt van hoge kwaliteit, zodat de kleur ervan niet vervaagt.

Zonwering voor buiten op maat

Zonwering voor buiten is een kwestie van maatwerk. U wilt immers dat uw zonwering naadloos aansluit op uw kozijnen en raampartijen, alleen dan haalt u het optimale resultaat uit uw zonwering. Onze experts komen de zonwering bij u inmeten, waardoor we zeker weten dat de zonwering past. Met onze uitgebreide kennis en ervaring is het inmeten van de zonwering maar een klein klusje en zo geklaard.

Het plaatsen van de zonwering voor buiten uit handen geven? Ook dan staan wij voor u klaar. Sterker nog, wij voeren dit graag voor u uit. Zo kunnen we u namelijk van begin tot eind ontzorgen en kunnen we de garantie bieden dat de zonwering op de juiste manier gemonteerd wordt.

Buiten zonwering kopen bij Noord-Oost Kozijnen

Noord-Oost Kozijnen is expert op het gebied van zonwering, zowel buitenzonwering als zonwering voor binnen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een groot aanbod aan kunststof oplossingen voor uw woning, zoals kunststof kozijnen, kunststof deuren en kunststof schuifpuien. Doordat wij voornamelijk in de regio opereren, kunnen wij de lijnen kort houden en kunnen wij u altijd voorzien van persoonlijk advies.

Weten wat de mogelijkheden zijn van zonwering voor buiten voor u? Of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.