Rolhorren

Heerlijk, een zomers dagje thuis werken. Het zonnetje schijnt en het kiepraam staat open voor een gezonde dosis frisse lucht. Niets kan uw productiviteit nog belemmeren. Helaas denkt die dikke bromvlieg die net naar binnen vloog daar anders over. Daar gaat uw middagje ongestoord werken. Gelukkig is een oplossing binnen handbereik met onze rolhorren. Maak nu vrijblijvend een afspraak.

Contact opnemen

Contact opnemen

Wilt u meer informatie, een offerte aanvragen of vrijblijvend advies?


Rolhorren laten plaatsen

  • Standaard maatwerk
  • Uitstekende service
  • Vakkundige installatie

Voor elk raam een rolhor op maat

Een rolhor is een eenvoudige, maar zeer effectieve manier om alles uit uw ramen en kozijnen te halen op het gebied van insectenwering. Wilt u genieten van de heerlijke frisse buitenlucht, zonder dat er ongenode gasten naar binnen vliegen? Dan trekt u heel eenvoudig de rolhor naar een gewenste hoogte. Nu ervaart u het beste van twee werelden, namelijk een gezonde toestroom van buitenlucht, zonder vervelende vliegen, muggen en andere insecten die naar binnen komen. Ideaal voor de zomeravonden als u voor het slapen nog even de kamer wilt ventileren.

De voordelen van een rolhor

  • Nooit meer last van muggen ‘s nachts
  • Altijd frisse lucht wanneer u wilt
  • Naadloze aansluiting bij elk kozijn
  • Laat zonlicht door en verduistert niet
  • Zowel geschikt voor binnen als buiten montage

Uw rolhor vakkundig geplaatst

Wilt u ook het gemak ervaren van een rolhor? Voor vakkundige installatie en montage van kozijnen, zonweringen, inzethorren en ook rolhorren bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vakmensen komen graag bij u thuis alles opmeten om er zo zeker van te zijn dat de rolhor naadloos aansluit bij het kozijn. Vervolgens maken we een vervolgafspraak om de rolhor vakkundig te plaatsen. Voordat u het door heeft is uw rolhor geplaatst en zijn wij alweer op weg naar de volgende klant.

Neem contact met ons op

Nooit meer last van ongedierte binnen? Met een op maat gemaakte rolhor van Noord-Oost kozijnen zit u altijd goed. We komen graag bij u langs voor een vakkundige installatie en afwerking. Zo heeft u nooit meer last van vervelend ongedierte in huis, wanneer u even het raam openzet. Maak nu een afspraak, dan bespreken we graag de mogelijkheden voor bij u thuis of op kantoor.

Neem contact met ons op!