Kunststof schuifpuien

Een fraaie opening naar de tuin is elke zomer weer iets om van te genieten. Openslaande houten deuren nemen echter nogal wat ruimte in beslag en zijn behoorlijk onderhoudsgevoelig. Wie deze deuren heeft, zal regelmatig een schilder moeten vragen om de deuren te onderhouden, anders ligt houtrot op de loer. Daarbij heeft hout de neiging om in grote temperatuurverschillen nogal eens krom te trekken. Een kunststof schuifpui is een prachtige, ruimtebesparende oplossing voor deze problemen. Dankzij een fraaie schuifpui heeft u een mooie, goed isolerende doorgang naar buiten.

Contact opnemen

Contact opnemen

Wilt u meer informatie, een offerte aanvragen of vrijblijvend advies?

Een kunststof schuifpui bespaart ruimte, onderhoud en geld

Waar openslaande deuren altijd ruimte innemen in de tuin, doet de schuifpui dit niet. Een schuifpui laat zich gemakkelijk openen en sluiten, zonder dat hier ruimte in de tuin of op het terras moet worden opgegeven. Daar komt bij dat onze schuifpuien allemaal van kunststof zijn gemaakt, wat een hele lijst aan extra voordelen met zich meebrengt. Zo is de schuifpui volledig onderhoudsvrij; hij hoeft niet geverfd te worden, hij trekt niet krom en er bestaat geen vrees voor houtrot. Geen dure schilder, geen herstelwerkzaamheden op rotte plekken, enkel genieten van wat de schuifpui te bieden heeft. En dankzij de sterk isolerende werking van de kunststof schuifpui, bespaart u ook nog eens flink op uw energierekening. De schuifpui houdt de kou buiten wanneer dat moet, maar geeft u onbeperkte toegang tot de warmte wanneer uw dit wilt. De voordelen van een kunststof schuifpui zijn derhalve enorm:

 • Ruimtebesparend
 • Vrij van onderhoud
 • Geen schilderskosten
 • Sterk isolerend
 • Altijd vrije toegang tot tuin, balkon of terras

Uitstekende isolatie dankzij een kunststof schuifpui

Waar houten deuren of kozijnen flink wat kou of lawaai kunnen doorlaten, is dat bij een kunststof schuifpui wel anders. Onze puien zijn erop gemaakt om zo goed mogelijk te isoleren. En die isolatie komt op twee manieren; niet alleen houdt de pui de warmte binnen en de kou buiten, ook eventueel lawaai van buiten gaat bijna niet naar binnen. Daarmee heeft u een stil en warm huis als dat moet, terwijl u de zomer naar binnen kan halen als het weer het toelaat. De vrije doorgang naar tuin, terras of balkon geeft u een gevoel van vrijheid en gecombineerd met de onderhoudsvrije pui, betekent dat zorgeloos genieten van het mooie weer.

Noord-Oost Kozijnen levert maatwerk

Een goede kunststof schuifpui valt en staat bij een goede afmeting. Daarom komen wij altijd bij u thuis om de voormetingen volledig en nauwkeurig uit te voeren. Om er zeker van te zijn dat we niet tegen verrassingen aanlopen, ronden we de meting tot in de puntjes af, voordat er ook maar iets wordt gedaan aan uw huis. Alleen dan weten we zeker dat u het maximale uit de schuifpui haalt. Immers; als er ook maar iets niet helemaal past of lekker zit, gaat dat ten koste van het gemak, de isolatie of geluidsdemping. Daarom doen we alles zelf; we meten het zelf in en plaatsen de pui vervolgens ook. Op die manier weten we zeker dat de installatie voldoet aan de hoge eisen die we eraan stellen.

   
       
Een kunststof schuifpui wordt op maat gemaakt.
   

Is alles eenmaal goed ingemeten, dan volgt de installatie van de kunststof schuifpui. Ook hier houden we ons aan een hoge standaard en proberen we de impact op de rest van het huis tijdens de installatie zo klein mogelijk te houden. En mochten er na afloop van de installatie toch nog vragen zijn, dan zijn de lijntjes naar Noord-Oost Kozijnen lekker kort.

Waar moet u op letten bij kunststof schuifpuien?

Iedereen heeft z’n eigen voorkeuren als het gaat om de aanschaf van een schuifpui. Welke pui het meest geschikt is voor uw huis, hangt ook af van uw woning. Daarom is het goed om alvast de volgende zaken te bedenken:

 • We bieden de keuze uit kunststof en aluminium schuifpuien. Een aluminium schuifpui heeft een slanker profiel dan een kunststof schuifpui.
 • Onze schuifpuien zijn maximaal 6 meter breed en 2.50 meter hoog. Binnen deze afmetingen zijn veel mogelijkheden en we helpen u graag met het bepalen van de ideale afmetingen.
 • Als er geen bouwkundige zaken zijn die het installeren van een schuifpui afraden, is in principe elk huis geschikt voor een schuifpui.

Noord-Oost Kozijnen staat altijd voor uw klaar

Omdat Noord-Oost Kozijnen vooral in de regio opereert, hebben we gelukkig de mogelijkheid om dicht bij onze klanten te staan. Daarmee bedoelen we dat de lijntjes altijd kort zijn; bij vragen, advies of wat u maar aan ons kwijt wil. We vinden het heel belangrijk om een goede band met onze klanten te hebben en goede bereikbaarheid hoort hierbij. Daarom zorgen we altijd voor een goede bereikbaarheid en bent u altijd welkom in onze showroom. Hier vind u een schat aan voorbeelden van de materialen die we kunnen leveren, de kleuren en ook de andere producten die we aanbieden. Met de kennis die we in huis hebben kunnen we op elke vraag een goed antwoord geven, zodat u uw woning zo goed mogelijk kan verbeteren.

Noord-Oost kozijnen biedt meer dan alleen schuifpuien

Bij Noord-Oost kozijnen reikt ons aanbod verder dan alleen kunststof deuren. We leveren veel meer kunststof oplossingen voor uw woning. Zo kan u bij ons terecht voor:

 • Kunststof kozijnen
 • Insectenwering
 • Binnen- en buitenzonwering
 • PVC vloeren

Contact

Wilt u ook genieten van de zomer met een prachtige kunststof of aluminium schuifpui? Nemen uw openslaande deuren te veel tijd en ruimte in beslag? Neem contact met ons op en wij gaan ervoor zorgen dat ook u snel kan genieten van al het goeds dat een mooie schuifpui kan brengen.

Neem contact met ons op!