Kunststof deuren

Een houten deur heeft nogal wat onderhoud nodig. De verf verliest kleur of bladdert af, waardoor u eens in de paar jaar een dag staat te schuren en te verven om de deur weer enigszins netjes te krijgen, of uw betaalt een schilder om het klusje voor u te doen. Daar komt bij dat houten deuren vaak niet goed isoleren, waardoor de kou snel binnenkomt en u flink moet stoken om hier iets tegen te doen. Kunststof deuren hebben deze problemen niet. De deuren zijn onderhoudsarm en zorgen voor uitstekende isolatie. En met de ruime keuze aan sloten op de deur, voelt u uw ook nog eens veiliger dan ooit.

Contact opnemen

Contact opnemen

Wilt u meer informatie, een offerte aanvragen of vrijblijvend advies?

Kunststof deuren zorgen voor gemak

Wie heeft er niet eens op een mooie zomerdag een dag staan schuren, zodat de deur straks weer strak in de verf gezet kan worden? En als u het zelf niet doet, moet de schilder langskomen om het voor u te doen. En dat doet de schilder niet voor niets natuurlijk. Een houten deur vraagt in de loop der jaren veel onderhoud, want hout heeft zorg nodig om echt goed te blijven. Bij kunststof deuren ligt dit een beetje anders. Deze deuren hoeven niet geschuurd te worden en de verfkwasten kunnen ook gewoon in de kast blijven liggen. Misschien moet u er af en toe een natte doek overheen halen om het vuil weg te halen, maar dat is het ook wel zo’n beetje.

En een bijkomend voordeel, is de uitstekende isolatie die deze kunststof deuren bieden. De deuren laten geen kou binnenkomen en brengen uw energierekening hierdoor ook nog eens omlaag. Hier komt ook nog eens bij dat de deuren beschikken over de nieuwste en beste sloten, waarmee ze u altijd een veilig gevoel geven.

De voordelen van kunststof deuren op een rijtje:

 • Onderhoudsarm
 • Geen schilderskosten
 • Goede isolatie
 • Veilige sloten

Kunststof deuren besparen geld

Een kunststof deur bespaart op de langere termijn flink wat geld. Allereerst vereist het niet het onderhoud dat nodig is voor houten deuren. Een schilder is dus niet meer nodig en als u dat soort klussen zelf doet, bespaart het u gewoon lekker veel tijd. Daarnaast is de isolatie die kunststof deuren bieden van groot belang; het houdt de kou buiten en zorgt er dus voor dat uw verwarming niet meer zo hard hoeft te werken om ook de gang of de bijkeuken warm te houden. Hiermee gaat uw energierekening ook omlaag en blijft uw huis een stuk makkelijker warm. Op de langere termijn zijn kunststof deuren dus een uitstekende, besparende investering waar u nog heel veel jaren plezier van gaat hebben.

Het maatwerk van Noord-Oost Kozijnen

Om er zeker van te zijn dat u precies krijgt wat uw nodig heeft, zorgt Noord-Oost Kozijnen voor maatwerk. Voordat we een deur in de scharnieren hebben gehangen, komen we eerst alles nauwkeurig opmeten, zodat we precies weten waar we aan toe zijn. Want elk huis kan kunststof deuren hebben, maar geen enkel huis is gelijk. Ook als de hele wijk uit dezelfde soorten huizen bestaat, zijn er minimale verschillen mogelijk. Die verschillen willen we voor zijn en dus komen onze medewerkers bij u langs om de precieze afmetingen te verkrijgen voor de deur. Op die manier voorkomt u teleurstellingen of vervelende verrassingen.

Dankzij onze nauwkeurige metingen haalt u ook het maximale uit uw kunststof deuren. De uitstekende isolatie werkt bijvoorbeeld het beste als de deur perfect past en geen kiertjes open laat. Daarom doen we ons voorwerk zo goed mogelijk, zodat de deur precies doet waar hij voor gemaakt is.

Een ruime keuze aan kunststof deuren

Bij Noord-Oost Kozijnen hebben we een zeer ruime keuze aan deuren en is er voor ieder wat wils. Ook is er flink wat te kiezen uit de verschillende sloten die deze deuren bevatten. Een goed slot is immers van groot belang; niemand wil een deur die makkelijk open te krijgen is. Concreet gezien bieden we de keuze uit twee soorten deuren

 • Deuren met een inzetpaneel - Noord-Oost Kozijnen bieden een ruime keuze aan deuren met inzetpanelen. De dikte van de panelen kan per profielsoort verschillen en onze klanten hebben de keuze uit een breed scala aan kleuren en designs.
 • Constructiedeuren - De meest eenvoudige uitvoeringen van onze kunststof deuren zijn de constructiedeuren. Ook hier wordt een ruime keuze geboden en zijn er ook verschillende mogelijkheden qua kleur en design.
 • Openslaande deuren van aluminium - Omdat bepaalde deuren te groot zijn voor kunststof, bieden we ook deuren van aluminium aan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld garagedeuren, of grote, openslaande deuren. Wilt u meer weten over het gebruik van aluminium? Neem dan contact met ons op.
   
       
Bekijk de kunststof deuren in onze showroom.
   

Kom naar onze showroom

Wilt u weten wat we allemaal kunnen bieden aan kunststof deuren? Kom dan vooral langs in onze showroom. Daar hangt een groot aanbod aan deuren, allemaal met hun eigen kwaliteiten en voordelen. Weten welke deur het beste bij u past? Onze experts helpen u graag.

Noord-Oost Kozijnen biedt korte lijntjes en persoonlijk advies

Bij Noord-Oost Kozijnen houden we van een goed contact met onze klanten. En dat gaat twee kanten op; wij kunnen de klant goed bereiken voor eventuele vragen, maar de klant kan ons ook altijd bellen. We houden de lijntjes graag kort, zodat we altijd goed in gesprek blijven. Toch nog een vraag over de deur? Toch nog onzeker over het al dan niet aanschaffen van zonwering? We zorgen altijd voor eerlijk en duidelijk advies, afgestemd op uw persoonlijke situatie. U bent ook van harte welkom in onze showroom, om rustig om u heen te kijken, voordat u een beslissing maakt over de te nemen stappen. Alle mogelijke kunststof deuren zijn hier aanwezig, dus uw weet altijd precies waar u aan toe bent.

Noord-Oost kozijnen biedt meer dan alleen deuren

Bij Noord-Oost kozijnen reikt ons aanbod verder dan alleen kunststof deuren. We leveren veel meer kunststof oplossingen voor uw woning. Zo kunt u bij ons terecht voor:

 • Kunststof kozijnen
 • Kunststof schuifpuien
 • Insectenwering
 • Binnen- en buitenzonwering
 • PVC vloeren

Neem contact met ons op voor een afspraak

Wilt u ook uw huis verbeteren met kunststof deuren? Een veilig gevoel hebben door de nieuwste sloten? Neem contact met ons op voor een afspraak en wij gaan samen met u bepalen welke deuren het beste bij uw huis passen. We verzorgen het inmeten en plaatsen daarna een deur waar u nog vele jaren heel veel plezier van zult gaan hebben.

Neem contact met ons op!