Insectenwering

Hoe fijn het ook is om in de zomer ramen of deuren open te zetten, het brengt eigenlijk altijd ongenode gasten met zich mee. Insecten die het huis binnendringen kunnen elke zomer voor overlast zorgen en zijn maar moeilijk te verdrijven. Wie heeft er niet ‘s avonds nog een ‘muggenrondje’ moeten doen door diverse slaapkamers, om ‘s nachts toch wakker te worden van gezoem? Een goede vorm van insectenwering houdt de muggen buiten, zonder dat u hiervoor uw ramen en deuren altijd maar dicht hoeft te houden. De aluminium insectenwering van Noord-Oost Kozijnen is niet alleen doeltreffend, maar ook nog eens bijzonder eenvoudig in gebruik.

Contact opnemen

Contact opnemen

Wilt u meer informatie, een offerte aanvragen of vrijblijvend advies?

Insectenwering houdt ongenode gasten buiten

Het fijne aan de zomer is, dat u buiten en binnen zo goed met elkaar kan verbinden. U zet wat deuren en ramen open en uw tuin en huis zijn opeens een stuk meer met elkaar verbonden. Dat openzetten van deuren en ramen zorgt tegelijk ook voor de komst van de jaarlijkse ongenode gasten. Mugjes, wespen, mieren, allemaal proberen ze uw huis binnen te komen in hun jacht op voedsel. Met name de steekmuggen zorgen ook ‘s nachts voor vervelend gezoem op de slaapkamer. Alles maar potdicht houden is een oplossing, maar natuurlijk geen prettige. Daarom is er goede aluminium insectenwering. Deze wering geeft u de mogelijkheid om alles mooi open te zetten, zonder dat u uw zorgen hoeft te maken over de komst van insecten. Onze insectenwering is naast doeltreffend, ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk dankzij het speciale kliksysteem, dat de horren eenvoudig aan te brengen maakt. De voordelen van een goede insectenwering zijn legio:

  • Het houdt insecten buiten
  • U kunt gewoon ramen en deuren open blijven houden.
  • Zeer eenvoudig in gebruik dankzij het kliksysteem.
  • Aluminium betekent dat de insectenwering vrijwel niet slijt.

Insectenwering als toevoeging op kozijnen

Onze kunststof kozijnen zijn al de perfecte toevoeging op elk huis. Vrij van onderhoud en perfect in isolatie met dubbel of zelfs triple glas, kunststof kozijnen besparen tijd en geld en nemen de zorgen weg die met houten kozijnen komt. Om deze kozijnen helemaal af te maken, is goede insectenwering ideaal. De aluminium insectenwering is eigenlijk gewoon gemaakt voor deze kozijnen en sluit dan ook perfect op ze aan. De combinatie van een kunststof kozijn en de insectenwering is er eentje uit het boekje. En met de het ingenieuze kliksysteem is de insectenwering ook nog eens bijzonder gemakkelijk aan te brengen en weg te halen wanneer dat nodig is. Overigens is de aluminium insectenwering ook uitstekend geschikt voor bestaande, houten kozijnen.

De insectenwering komt in allerlei vormen en maten; van wering voor kleine raampjes, tot plissé hordeuren, die de complete deuropening beschermt tegen ongenode gasten. Welke insectenwering u ook zoekt, wij helpen u met het vinden van de juiste.

Windbestendige insectenwering dankzij kliksysteem

Het kliksysteem van onze insectenwering werkt vrijwel onzichtbare klipjes. Deze klipjes zitten zijn zo gemonteerd, dat ze heel simpel in het kozijn te klikken zijn. En omdat de insectenwering zo goed vast zit, kan de wind er geen vat op krijgen en worden de horren niet uit het raam geblazen. Wilt u ze echter uit het kozijn halen, dan is dat ook heel snel gedaan; zo makkelijk als u ze vastklikt, zo makkelijk haalt u de insectenwering er ook weer uit.

Altijd maatwerk bij Noord-Oost Kozijnen

Veel van onze klanten combineren de aanschaf van kunststof kozijnen met de aanschaf van bijpassende insectenwering. En omdat de kozijnen altijd maatwerk zijn, is de insectenwering dat ook. Noord-Oost Kozijnen meet altijd alles zelf in, zodat we zeker weten dat we het naar onze hoge standaard hebben uitgevoerd. Ook als u insectenwering wilt voor bestaande kozijnen, zorgen we altijd dat de wering precies is afgestemd op uw situatie. We meten alles af en brengen de insectenwering zelf aan. Op die manier weten we ook zeker dat u het maximale uit uw wering haalt en u onbekommerd uw ramen en deuren open kan zetten als het weer het toelaat.

Verschillende vormen van insectenwering

Een hor voor een slaapkamerraam is anders dan insectenwering voor een buitendeur. Daarom hebben we bij Noord-Oost Kozijnen een ruime keuze uit insectenweringen, waaronder:

  • Inzethorren - Een inzethor past op elk draaikiep-raam. Deze worden aan de buitenzijde geplaatst en moeten altijd helemaal op maat gemaakt worden.
  • Rolhorren - Een rolhor is geschikt voor naar buiten draaiende ramen. Na het openen van een naam kan deze hor naar beneden getrokken worden.
   
       
Kunststof insectenwering houdt de muggen buiten.
   

De horren doen niet voor elkaar onder qua insectenbescherming, maar verschillen dus vooral van elkaar als het gaat om het kozijn waar ze bij passen. Benieuwd, hoe zoiets er nou in de praktijk uitziet? Kom dan langs in onze showroom, zodat we het kunnen laten zien. Voor elk kozijn of schuifpui is wel een geschikte vorm van insectenwering te vinden en we helpen u graag met het maken van de beste keuze. Ook voor horren die geschikt zijn voor houten en aluminium kozijnen kan u bij ons zeker terecht.

Noord-Oost kozijnen biedt meer dan alleen insectenwering

Bij Noord-Oost kozijnen reikt ons aanbod verder dan alleen de insectenwering. We leveren allerlei kunststof oplossingen voor uw woning. Zo kunt u bij ons terecht voor:

  • Kunststof kozijnen
  • Kunststof schuifpuien
  • Kunststof deuren
  • PVC vloeren

Contact

Wilt u ook af van de nachtelijke jacht op steekmuggen? Geen wespen meer in huis als u de ramen even open hebt? Neem contact met ons op en wij helpen u met het kiezen voor de beste insectenwering in uw huis. Snel en eenvoudig te gebruiken en jarenlang plezier.

Neem contact met ons op!