Klik PVC laten leggen

Bent u opzoek naar een nieuwe vloer die lang goed blijft en veel kan hebben? Klik PVC is de ideale uitkomst. Deze vloeren zijn voorzien van een slijtvaste toplaag en zijn ook nog eens eenvoudig te onderhouden. Noord-Oost Kozijnen helpt u graag met uw klik PVC leggen en kijkt samen met u naar de beste vloer voor uw situatie.

Contact opnemen

Contact opnemen

Wilt u meer informatie, een offerte aanvragen of vrijblijvend advies?

Klik PVC: een bijzonder lange levensduur

Klik PVC is een kunststof vloer dat vaak als vervanging van hout en zelfs beton wordt gebruikt. Het is een erg sterk product dat veel kan hebben. Het staat vooral bekend om de vochtbestendigheid, omdat vocht geen invloed heeft op de staat van de vloer. Andere materialen zuigen het vocht op en vervormen, maar klik PVC vloeren blijven goed. Het is ook gemakkelijk schoon te maken, omdat vuil niet aan de vloer kan hechten.

Klik PVC is goedkoop en daarmee dus een extra duurzame investering. Deze soort vloer wordt steeds populairder en dat heeft ervoor gezorgd dat er veel verschillende vormen en kleuren beschikbaar zijn waar u uit kunt kiezen. Wat past het beste bij uw woonsituatie?

De voordelen van Klik PVC

  • Klik PVC is geluiddempend
  • Klik PVC is vocht-en krasbestendig
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding

Klik PVC laten leggen door Noord-Oost kozijnen

Wanneer u eenmaal de perfecte vloer hebt uitgekozen, wilt u natuurlijk dat deze snel en vakkundig gelegd wordt. Noord-Oost kozijnen kan alles voor u verzorgen, van de voorbereiding tot het leggen en de uiteindelijke afwerking. Klik PVC leggen lijkt gemakkelijk door het kliksysteem dat in de PVC verwerkt is. Echter is klik PVC een dikkere vorm van PVC vloeren dan plak PVC. Dit kan nadelig zijn bovenop vloerverwarming, omdat de warmte door een dikkere laag naar boven moet komen. Daarom is het fijn om hulp te krijgen bij het klik PVC leggen. Noord-Oost Kozijnen neemt uw werk graag uit handen.

  • Wij klaren de klus binnen een dag of dagdeel, zodat u tijd overhoudt voor andere belangrijke zaken
  • Wij beschikken over de juiste gereedschappen en materialen om uw nieuwe vloer vakkundig te leggen
  • U heeft de komende jaren gegarandeerd veel woonplezier van uw professioneel gelegde vloer

Klik PVC is goedkoop en is daarom een veel gekozen optie voor veel huishoudens. Het grootste voordeel van Klik PVC is de prijs, maar de kosten van klik PVC kunnen opstapelen als het niet goed gelegd wordt. De planken moeten bijgesneden worden om goed in een ruimte gelegd te kunnen worden. Wij zorgen ervoor dat dit proces probleemloos verloopt, zodat u het optimale uit uw PVC klik vloer kunt halen.

Klik PVC of plak PVC?

De kosten van klik PVC stijgen nog meer, omdat de vloerverwarming hoger moet staan om de warmte door de dikkere vloer te krijgen. Daarom kiezen veel mensen tegenwoordig voor plak PVC. Dit wordt direct op de vloer geplakt en ligt daardoor erg strak. Als klik PVC niet goed gelegd is, dan kan het hier en daar wat uit elkaar schuiven, maar bij plak PVC is dit niet het geval. Plak PVC moet daarentegen wel sowieso door een specialist geplaatst worden, omdat de vloer eerst geheel strak getrokken moet worden en de PVC goed geplakt moet worden. Noord-Oost kozijnen is u hiermee graag van dienst.

Noord-Oost kozijnen voor uw klik PVC vloer

Of u nu kiest voor klik PVC of plak PVC, Noord-Oost Kozijnen helpt u graag met het uitkiezen van de beste vloer voor u en het leggen hiervan. Heeft u vragen over de beste PVC vloer voor u of bent u benieuwd wat Noord-Oost Kozijnen voor u kan betekenen? Neem dan vooral contact met ons op, wij staan voor u klaar om te helpen.

Neem contact met ons op!