Rolgordijnen

Bent u dol op de zon, maar wilt u wel uw privacy behouden? Rolgordijnen zijn de ideale oplossing om niet meteen al het licht van buiten te blokkeren, maar tegelijkertijd wel privacy te creëren. Daarnaast passen rolgordijnen in ieder interieur. Bij Noord-Oost Kozijnen vindt u op maat gemaakte rolgordijnen in verschillende stoffen.

Contact opnemen

Contact opnemen

Wilt u meer informatie, een offerte aanvragen of vrijblijvend advies?

Voorzie uw woning van mooie rolgordijnen

Rolgordijnen zijn gordijnen die niet horizontaal langs de ramen getrokken worden, maar die boven de ramen opgerold zitten. Het is een vorm van zonwering die niet veel opvalt als ze niet in gebruik zijn. U kunt rolgordijnen laten plaatsen aan de binnenkant van uw kozijnen. U kunt rolgordijnen óók op kunststof kozijnen monteren.

Wat zijn de voordelen van rolgordijnen?

  • Verschillende gradaties van licht doorlaten dankzij verschillende stoffen
  • Op alle raamtypen te monteren, zelfs kiep- en draairamen.
  • Ruimtebesparing rondom het raam, doordat het boven het raam oprolt

Rolgordijnen vs. traditionele gordijnen

Rolgordijnen hebben veel pluspunten in vergelijking met traditionele gordijnen. Zo vallen ze minder op dan traditionele gordijnen, waardoor ze niet de aandacht wegtrekken van het uitzicht of wat u in de vensterbank hebt geplaatst. Rolgordijnen zijn ook een stuk goedkoper, doordat er minder stof nodig is. Ze houden namelijk met minder stof meer licht tegen, omdat uw rolgordijnen direct op kunststof kozijnen kunt monteren. De rolgordijnen van Noord-Oost Kozijnen kunnen ook op andere materialen kozijnen gemonteerd worden. Rolgordijnen zijn echter ook goed te combineren met traditionele gordijnen, omdat ze in verschillende gradatie licht kunnen tegenhouden afhankelijk van de stof die u kiest.

Wil je op maat gemaakte rolgordijnen kopen? Noord-Oost Kozijnen staat voor je klaar

Passende rolgordijnen voor uw interieur

Wilt u toch meer opvallende rolgordijnen? De rolgordijnen van Noord-Oost Kozijnen komen in veel verschillende stoffen en zullen daarom altijd in uw interieur passen. We zien vaak rolgordijnen terug in moderne woningen, maar ze passen ook goed thuis in minder moderne woningen, doordat ze in verschillende kleuren komen. Zit uw kleur er niet tussen? Bespreek met ons de mogelijkheden, wij denken graag mee.

De rolgordijnen van Noord-Oost Kozijnen zijn veilig voor kinderen, omdat het koord waarmee u hem bedient, voorzien is van een breek-ketting. Als hier met meer dan zes kilo aan getrokken wordt, dan breekt het tussendeel van het koord af, waardoor de ketting niet kapot zal gaan. Het tussendeel wordt heel gemakkelijk weer verbonden door het aan elkaar te klikken. Zo blijven uw rolgordijn dus extra lang goed en blijft uw kind veilig.

Op maat gemaakte rolgordijnen

Bij Noord-Oost Kozijnen komen wij uw rolgordijnen op uw kunststof kozijnen monteren. Onze rolgordijnen zijn verder ook op houten en aluminium kozijnen te monteren. Om dit goed te doen, zullen we ze eerst moeten komen inmeten. Om rolgordijnen te laten plaatsen is het belangrijk dat ze goed aansluiten op de kozijnen. Doordat Noord-Oost Kozijnen uw rolgordijnen op maat maakt, is het lastig om een prijsinschatting te maken zonder ze ingemeten te hebben. Wilt u eerst in het echt zien wat voor binnenzonwering door Noord-Oost Kozijnen wordt aangeboden, maak dan een afspraak om langs te komen in onze showroom.

Ook buitenzonwering mogelijk

Wilt u toch liever buitenzonwering in plaats van rolgordijnen? Bij Noord-Oost Kozijnen bieden we allerlei vormen van zonwering aan. Denk bijvoorbeeld aan rolluiken of zipscreens. Buitenzonwering houdt niet alleen het zonlicht goed tegen, het houdt ook de warmte buiten het huis in de zomer en binnen in de winter. Zo bent u altijd verzekerd van de beste zonwering in huis.

Neem contact met ons op!