Lamella

Op zoek naar een unieke vorm van raamdecoratie? Door te kiezen voor Lamella kunt u genieten van een perfecte balans tussen natuurlijk licht en privacy. Wij meten uw ramen nauwkeurig op en plaatsen de Lamella zodanig dat ze naadloos integreren met uw interieur.

Contact opnemen

Contact opnemen

Wilt u meer informatie, een offerte aanvragen of vrijblijvend advies?

Lamella laten plaatsen

  • Standaard maatwerk
  • Uitstekende service
  • Vakkundige installatie

Lamella voor elk raam

Of u nu een groot raam hebt dat uitkijkt op de straat of kleinere ramen die wat extra sfeer kunnen gebruiken, Lamella past bij elke setting. De Lamella is een binnenzonwering die bestaat uit een aluminium frame waarin de horizontale lamellen worden gemonteerd en is zeer gebruiksvriendelijk. U hoeft deze unieke shutters alleen uit de verpakking te halen en u kunt deze eenvoudig op de glaslatten van het kozijn plakken; schroeven en boren is niet nodig.

De Lamella shutters zijn speciaal ontwikkeld voor kunststof kozijnen, maar ze zijn uiteraard ook geschikt voor ramen met kozijnen in hout en aluminium en zijn bovendien ideaal voor draai-kiep ramen. Dankzij het veelzijdige design kunt u gemakkelijk de hoeveelheid licht en privacy aanpassen, perfect voor elk moment van de dag. Uit alle zonwering is dit de meest flexibele vorm.

De voordelen van Lamella

  • Privacy op maat: Reguleer eenvoudig de hoeveelheid inkijk en behoud uw privacy zonder in te leveren op natuurlijk licht.
  • Stijlvol design: Lamella voegt een moderne, elegante touch toe aan elke ruimte, met een scala aan designs om uit te kiezen.
  • Eenvoudig in onderhoud: Onze Lamella zijn ontworpen voor gemak en duurzaamheid, wat betekent dat ze eenvoudig schoon te houden zijn.
  • Optimale lichtcontrole: Pas de lichtinval gemakkelijk aan om de perfecte sfeer in uw ruimte te creëren.

Advies op maat

Laat u ontzorgen door onze specialisten. Zij komen gratis meten en brengen een offerte uit.

Standaard maatwerk

Zowel onze binnenzonwering als buitenzonwering wordt op maat voor u gemaakt.

Een verrijking voor uw interieur

De Lamella is een combinatie tussen een jaloezie en een shutter. Het product is speciaal ontwikkeld voor een kunststof kozijn. Lamella is beschikbaar in verschillende kleuren, van mat tot structuur. De Lamella is beschikbaar in de standaard breedte van 30 mm of 40 mm. U heeft de keuze uit 14 standaard RAL-kleuren voor de lamellen en 5 standaard RAL-kleuren voor het frame. Toch een ander kleur frame? Dat kan ook voor een meerprijs. Er zit dus vast en zeker een kleur tussen die jij zoekt voor bij jouw huis en interieur.

De Lamella wordt zonder boren gemonteerd door middel van een magneet en staalband. Hiermee klikt u uw raamdecoratie op het kozijn. Door dit systeem is deze raamdecoratie erg geschikt voor draaikiepramen. Het systeem kiept mee met het raam. Geen geklungel meer met omhoog of omlaag doen voordat u het raam opent.

Bestel uw Lamella bij Noord-Oost kozijnen

Wilt u ook de elegantie van Lamella in uw huis brengen? Ons team van experts staat klaar om u te voorzien van een vakkundige installatie. Ervaar het verschil dat Lamella kan maken in uw huis of kantoor. Naast Lamella kunt u bij ons ook terecht voor rolluiken, rolgordijnen of plissé gordijnen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek de mogelijkheden om uw ruimte te transformeren met de elegante en functionele Lamella van Noord-Oost Kozijnen.

Neem contact met ons op!