Plissé gordijnen laten plaatsen

Bent u op zoek naar de beste manier om privacy te krijgen in uw huis? Plissé gordijnen zijn de ultieme uitkomst die niet geheel uitzicht belemmerend zijn, maar toch de nodige privacy levert. Noord-Oost Kozijnen helpt u met uw perfecte privacy schermen die ook nog eens zonwerend werken.

Contact opnemen

Contact opnemen

Wilt u meer informatie, een offerte aanvragen of vrijblijvend advies?

Wat zijn plissé gordijnen?

Plissé gordijnen zijn een vorm van zonwering die toevallig ook perfect dient als privacy schermen voor het raam. Ze lijken op rolluiken, maar dan aan de binnenkant van het raam, gemaakt van stof én naar persoonlijke wens in te stellen. U kunt ze namelijk naar eigen inzicht op verschillende hoogtes sluiten, waardoor u specifieke delen van het raam bedekt en andere niet. U kunt de plissé gordijnen vanaf boven een stukje naar beneden trekken als de zon in de middag fel naar binnen schijnt, maar u kunt ze overdag ook naar het midden van het raam verplaatsen om te zorgen dat mensen niet gemakkelijk naar binnen kunnen kijken of ze simpelweg over het hele raam dichttrekken als u zonlicht en glurende ogen buiten wilt houden.

De voordelen van plissé gordijnen

Plissé gordijnen komen dus al met meerdere voordelen, maar de plissé gordijnen van Noord-Oost Kozijnen komen met nóg meer voordelen.

  • In veel verschillende kleuren mogelijk
  • Verschillende mate van licht doorlaten door de keuze uit verschillende stoffen
  • Op maat voor u gemaakt en geplaatst
Laat je plissé gordijnen plaatsen door Noord-Oost Kozijnen.

Het verschil met gewone gordijnen en rolgordijnen

Er zijn meerdere verschillen tussen plissé gordijnen, gewone gordijnen en rolgordijnen. Plissé gordijnen bestaan uit aanzienlijk minder stof dan reguliere gordijnen en ze zitten direct op de kozijnen gemonteerd, waardoor ze niet over de grond slepen of voor de vensterbank hangen. Rolgordijnen zitten ook direct op de rolgordijnen gemonteerd, maar deze kunt u enkel van bovenaf naar beneden rollen, waardoor altijd het gehele raam bedekt is. Plissé gordijnen bieden de vrijheid om specifieke delen van het raam af te dekken, terwijl de rest dus uitzicht blijft bieden.

Dankzij dit unieke aspect zijn plissé gordijnen in veel nieuwe woningen terug te vinden, maar ze passen door de vele verschillende kleurenopties thuis in elk interieur. Daarnaast kunt u zelf kiezen hoeveel zonlicht er door uw nieuwe plissé gordijnen komen, omdat het aanbod van Noord-Oost Kozijnen uit verschillende stoffen bestaat. Sommige stoffen laten meer zonlicht door dan andere, waardoor u zelf kiest of u nog een beetje zonlicht in huis wilt krijgen of het echt volledig afgeweerd wilt hebben.

Binnenzonwering

Plissé gordijnen zijn een vorm van binnenzonwering. Dat betekent dat deze vanuit de binnenkant van het raam de zon weert. Andere vormen van binnenzonwering zijn rolgordijnen en jaloezieën. Binnenzonwering is een extra woon accessoire en prettig, omdat u het gemakkelijk vanuit huis kunt bedienen en bepalen hoeveel zon u daadwerkelijk in uw huis wilt. U kunt ook buitenzonwering laten plaatsen door Noord-Oost Kozijnen. Buitenzonwering zijn bijvoorbeeld rolluiken of zipscreens. Deze buitenzonwering komt weer met geheel eigen voordelen. Weet u dus niet zeker of u plissé gordijnen wilt laten plaatsen of überhaupt binnenzonwering prefereert, kijk dan ook vooral naar de opties voor buitenzonwering van Noord-Oost Kozijnen.

Plissé gordijnen voor u op maat gemaakt

Bij Noord-Oost Kozijnen worden uw plissé gordijnen voor u op maat gemaakt. Dit betekent dat onze experts eerst bij u langskomen om te meten, zodat zij u binnenzonwering precies kunnen installeren om zoveel mogelijk zonlicht te weren. Dit betekent echter ook dat wij van te voren nog niet kunnen bepalen wat de prijs van uw plissé gordijnen zal worden. In principe zou u de plissé gordijnen zelf kunnen monteren, maar u kunt uw plissé gordijnen ook laten plaatsen door onze vakkundige werknemers. Plissé montage vraagt namelijk om de nodige handigheid om te zorgen dat uw gordijnen perfect op hun plaats zitten. Neem vooral contact met ons op als u advies nodig heeft of wilt kijken wat Noord-Oost Kozijnen voor u kan betekenen.

Dit kan Noord-Oost Kozijnen nog meer voor u betekenen

U kunt bij Noord-Oost Kozijnen terecht voor nog veel meer dan alleen plissé gordijnen. Ook voor andere vormen van binnenzonwering bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast bezitten wij over een grote hoeveelheid kunststof kozijnen en vloeren. Wilt u geen binnenzonwering, maar juist buitenzonwering? Ook daarvoor bieden wij meerdere opties aan. U bent bij Noord-Oost Kozijnen aan het juiste adres voor al uw zonwering en kunststof vervangingen. Wilt u ons aanbod plissé gordijnen in het echt komen bekijken? Maak een afspraak om langs te komen bij onze showroom.

Neem contact met ons op!