Zonwering in Klazienaveen

De zon laat zich steeds vaker van zijn felste kant zien, wat heerlijk is, maar tegelijkertijd zorgt het voor een flinke dosis hitte en ongemak. Houdt uw huis koel met zonwering. Wij plaatsen zonwering in Klazienaveen en omgeving. Wij zorgen voor professionele installatie op maat, waardoor u zelfs op de warmste dagen geniet van een comfortabel binnenklimaat.

Contact opnemen

Contact opnemen

Wilt u meer informatie, een offerte aanvragen of vrijblijvend advies?


Waarom zonwering in Klazienaveen laten plaatsen?

 • Zonwering zorgt ervoor dat u kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat
 • U heeft meer privacy
 • De temperatuur blijft beter op peil, waardoor u bespaart op uw energie- en elektra
 • Sommige vormen van zonwering dragen bij aan geluidsdemping
 • Er zijn verschillende stijlen, kleuren en materialen beschikbaar om te passen bij de architectuur en het ontwerp van uw woning.

Zonwering in Klazienaveen: houdt de zon buiten de deur

Wordt het bij u thuis ook zo warm tijdens de hete zomerdagen? Bent u steeds maar op zoek naar verkoeling en is het zelfs met de gordijnen dicht niet meer uit te houden? Laat zonwering in Klazienaveen plaatsen en u geniet iedere dag van een comfortabel binnenklimaat. De zonwering houdt de zon buiten de deur en kan daarnaast ook bijdragen aan meer privacy en geluidsdemping in huis.

Bij Noord-Oost Kozijnen begrijpen we dat zonwering een persoonlijke keuze is. Daarom bieden we een scala aan opties om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Alle zonwering die wij leveren en plaatsen is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat uw woning beter beschermd is tegen de warmte van buitenaf.

Zonwering geplaatst in Klazienaveen

Buiten zonwering

Onze buiten zonwering in Klazienaveen wordt aan de buitenkant van uw ramen en deuren geïnstalleerd, waardoor de zon al wordt tegengehouden voordat deze het glas bereikt. Dit zorgt voor een prettige leefomgeving in huis.

 • Rolluiken: Rolluiken in Klazienaveen worden aan de buitenkant van uw woning geplaatst en houden daarmee de warmte tegen voor het uw woning binnendringt. Ze zijn geluiddempend en beschermen de ramen tegen UV-stralen, maar ook tegen hagelstenen, zware regenval en kunnen zelfs inbraakwerend zijn.
 • Zipscreens: Onze zipscreens zijn van een hoge kwaliteit stof, waardoor ze uw woning niet alleen lang blijven beschermen tegen de zon, maar ook niet vervagen. Zipscreens houden de warmte buiten, maar houden uw woning wel licht van binnen.
 • Buitenjaloezieën: Deze jaloezieën worden aan de buitenkant van uw ramen geplaatst en houden op deze manier de warmte tegen. Ze geven een moderne look aan de woning en u kunt zelf bepalen hoeveel zon u binnen laat.
 • Binnen zonwering

  Het plaatsen van binnen zonwering in Klazienaveen is mogelijk op verschillende manieren. De zonwering wordt geplaatst aan de binnenkant van uw ramen en houdt daardoor de zonreflecties tegen. Het voordeel van zonwering binnen plaatsen is dat u hierdoor uw woning aan de buitenkant minimalistisch kunt houden.

  • Plissé gordijnen: Plissé gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren, met verschillende gradaties van licht doorlaten. Gedurende de dag kun u de gordijnen zelf verstellen in hoogte, waardoor u uw woning niet helemaal af hoeft te sluiten voor de buitenwereld.
  • Lamella’s: Lamella’s, ook wel jaloezieën genoemd, zijn misschien wel de meest voorkomende vorm van zonwering. Ze houden de zon dan ook uitstekend buiten de deur en bieden veel opties.
  • Rolgordijnen: Rolgordijnen bieden verschillende gradaties van licht doorlaten en bieden grote keuzemogelijkheden in stoffen.

  Zonwering op maat in Klazienaveen

  Wilt u het optimale uit uw zonwering in Klazienaveen halen? Dan is het belangrijk dat de zonwering precies op maat wordt geplaatst. Hierdoor heeft u geen last van lichtstroken, waardoor de warmte alsnog binnenkomt. Wij komen langs om alles in te meten en uw wensen te bespreken voordat we een offerte voor u opmaken en een afspraak inplannen voor het plaatsen van de zonwering.

  Bent u benieuwd naar de opties? En wilt u deze graag in het echt bekijken? Kom dan gerust langs in onze showroom. Hier kunt u onze producten bekijken en de voorkeuren ontdekken die het beste bij u passen. Of u nu kiest voor rolluiken, zipscreens of andere zonwering in Klazienaveen, wij zorgen ervoor dat alles op maat wordt gemaakt en probleemloos wordt geïnstalleerd dankzij onze jarenlange ervaring.

  Meer informatie?

  Wilt u meer informatie, een offerte aanvragen of vrijblijvend advies ontvangen over zonwering in Klazienaveen? Of wilt u bijvoorbeeld zonwering in Emmen of zonwering in Coevorden? Neem dan gerust contact met ons op. We staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen de perfecte zonwering voor uw situatie te vinden.

  Bij Noord-Oost Kozijnen zorgen we ervoor dat uw woon- en werkomgeving comfortabel en aangenaam blijft, ongeacht de weersomstandigheden. Kies voor zonwering op maat in Klazienaveen en geniet van de voordelen. Samen maken we uw leefomgeving comfortabeler op een stijlvolle manier.

  Contact opnemen

  Contact opnemen

  Wilt u meer informatie, een offerte aanvragen of vrijblijvend advies?