Zonwering in Klazienaveen

De zon laat zich steeds vaker van zijn felste kant zien, wat heerlijk is, maar tegelijkertijd zorgt het voor een flinke dosis hitte en ongemak. Houd je huis koel met zonwering. Wij plaatsen zonwering in Klazienaveen en omgeving. Wij zorgen voor professionele installatie op maat, waardoor jij zelfs op de warmste dagen geniet van een comfortabel binnenklimaat.

Contact opnemen

Contact opnemen

Wilt u meer informatie, een offerte aanvragen of vrijblijvend advies?


Waarom zonwering in Klazienaveen laten plaatsen?

 • Zonwering zorgt ervoor dat je kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat
 • Je hebt meer privacy
 • De temperatuur blijft beter op peil, waardoor je bespaart op je energie- en elektra
 • Sommige vormen van zonwering dragen bij aan geluidsdemping
 • Er zijn verschillende stijlen, kleuren en materialen beschikbaar om te passen bij de architectuur en het ontwerp van uw woning.

Zonwering in Klazienaveen: houdt de zon buiten de deur

Wordt het bij jou thuis ook zo warm tijdens de hete zomerdagen? Ben je steeds maar op zoek naar verkoeling en is het zelfs met de gordijnen dicht niet meer uit te houden? Laat zonwering in Klazienaveen plaatsen en je geniet iedere dag van een comfortabel binnenklimaat. De zonwering houdt de zon buiten de deur en kan daarnaast ook bijdragen aan meer privacy en geluidsdemping in huis.

Bij Noord-Oost Kozijnen begrijpen we dat zonwering een persoonlijke keuze is. Daarom bieden we een scala aan opties om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Alle zonwering die wij leveren en plaatsen is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat jouw woning beter beschermd is tegen de warmte van buitenaf.

Zonwering geplaatst in Klazienaveen

Buiten zonwering

Onze buiten zonwering in Klazienaveen wordt aan de buitenkant van je ramen en deuren geïnstalleerd, waardoor de zon al wordt tegengehouden voordat deze het glas bereikt. Dit zorgt voor een prettige leefomgeving in huis.

 • Rolluiken: Rolluiken in Klazienaveen worden aan de buitenkant van je woning geplaatst en houden daarmee de warmte tegen voor het je woning binnendringt. Ze zijn geluiddempend en beschermen de ramen tegen UV-stralen, maar ook tegen hagelstenen, zware regenval en kunnen zelfs inbraakwerend zijn.
 • Zipscreens: Onze zipscreens zijn van een hoge kwaliteit stof, waardoor ze je woning niet alleen lang blijven beschermen tegen de zon, maar ook niet vervagen. Zipscreens houden de warmte buiten, maar houden je woning wel licht van binnen.
 • Buitenjaloezieën: Deze jaloezieën worden aan de buitenkant van je ramen geplaatst en houden op deze manier de warmte tegen. Ze geven een moderne look aan je woning en je kunt zelf bepalen hoeveel zon je binnen laat.
 • Binnen zonwering

  Het plaatsen van binnen zonwering in Klazienaveen is mogelijk op verschillende manieren. De zonwering wordt geplaatst aan de binnenkant van je ramen en houdt daardoor de zonreflecties tegen. Het voordeel van zonwering binnen plaatsen is dat je hierdoor je woning aan de buitenkant minimalistisch kunt houden.

  • Plissé gordijnen: Plissé gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren, met verschillende gradaties van licht doorlaten. Gedurende de dag kun je de gordijnen zelf verstellen in hoogte, waardoor je je woning niet helemaal af hoeft te sluiten voor de buitenwereld.
  • Lamella’s: Lamella’s, ook wel jaloezieën genoemd, zijn misschien wel de meest voorkomende vorm van zonwering. Ze houden de zon dan ook uitstekend buiten de deur en bieden veel opties.
  • Rolgordijnen: Rolgordijnen bieden verschillende gradaties van licht doorlaten en bieden grote keuzemogelijkheden in stoffen.

  Zonwering op maat in Klazienaveen

  Wil je het optimale uit je zonwering in Klazienaveen halen? Dan is het belangrijk dat de zonwering precies op maat wordt geplaatst. Hierdoor heb je geen last van lichtstroken, waardoor de warmte alsnog binnenkomt. Wij komen langs om alles in te meten en jouw wensen te bespreken voordat we een offerte voor je opmaken en een afspraak inplannen voor het plaatsen van de zonwering.

  Ben je benieuwd naar de opties? En wil je deze graag in het echt bekijken? Kom dan gerust langs in onze showroom. Hier kun je onze producten bekijken en de voorkeuren ontdekken die het beste bij jou passen. Of je nu kiest voor rolluiken, zipscreens of andere zonwering in Klazienaveen, wij zorgen ervoor dat alles op maat wordt gemaakt en probleemloos wordt geïnstalleerd dankzij onze jarenlange ervaring.

  Meer informatie?

  Wil je meer informatie, een offerte aanvragen of vrijblijvend advies ontvangen over zonwering in Klazienaveen? Of wil je bijvoorbeeld zonwering in Emmen of zonwering in Coevorden? Neem dan gerust contact met ons op. We staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en samen de perfecte zonwering voor jouw situatie te vinden.

  Bij Noord-Oost Kozijnen zorgen we ervoor dat jouw woon- en werkomgeving comfortabel en aangenaam blijft, ongeacht de weersomstandigheden. Kies voor zonwering op maat in Klazienaveen en geniet van de voordelen. Samen maken we jouw leefomgeving comfortabeler op een stijlvolle manier.

  Contact opnemen

  Contact opnemen

  Wilt u meer informatie, een offerte aanvragen of vrijblijvend advies?