Zonwering plaatsen in Coevorden

U zult het vast herkennen wanneer we zeggen dat zonnestralen een intense hitte kunnen achterlaten in een ruimte. Dit kan hinderlijk zijn, vooral wanneer ze rechtstreeks in de ogen schijnen of op beeldschermen reflecteren. Noord-Oost kozijnen kan dit probleem voor u oplossen met zonwering plaatsen in Coevorden. Door te werken met een eigen montageteam werken wij met één aanspreekpunt en korte lijnen.

Contact opnemen

Contact opnemen

Wilt u meer informatie, een offerte aanvragen of vrijblijvend advies?


Beperk temperatuurstijgingen door de zon met zonwering

Wilt u een comfortabeler binnenklimaat? Zonwering in Coevorden maakt het een stuk aangenamer om tijdens warme zomerdagen buiten te zitten en houdt de temperatuur in huis aangenaam. Wist u dat u door het installeren van zonwering ook energie kunt besparen? Door de warmte van de zon te blokkeren, hoeft de airco minder hard te werken om de gewenste temperatuur te handhaven, waardoor het energieverbruik wordt verminderd en de energiekosten worden verlaagd. Echt een must-have dus tijdens de warme zomerdagen.

Met verschillende kleuren, designs en stijlen kunt u zonwering kiezen die past bij uw wensen. Bij Noord-Oost kozijnen vinden we het belangrijk om alle zonwering functioneel te laten zijn en tegelijkertijd goed aan te sluiten op uw stijl. Onze zonweringspecialisten voorzien u graag van persoonlijke advies.

Waarom kiezen voor zonwering in Coevorden?

Wilt u ook voorbereid de zomer in? Zonwering biedt verschillende voordelen, waardoor het een waardevolle investering is voor uw huis of bedrijf. U leest hieronder waarom zonwering in Coevorden voor u een goede keuze is:

  • U kunt zelf de temperatuur regelen
  • Beschermt binnen en buiten tegen schadelijke UV-stralen
  • Een waardevolle toevoeging aan uw woning
  • Zonwering in Coevorden creëert meer privacy
Zonwering kopen en laten plaatsen in Coevorden? Noord-Oost kozijnen ontzorgt jou van A tot Z.

Voor welke buiten zonwering in Coevorden kiest u?

Zonwering voor buiten hebben als doel om warmte zoveel mogelijk buitenshuis te houden. Bij Noord-Oost kozijnen kunt u terecht voor een buitenjaloezie, zipscreen of bijvoorbeeld rolluik in Coevorden. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van de juiste buiten zonwering voor uw situatie.

Rolluiken

Een rolluik in Coevorden laten plaatsen heeft verschillende voordelen. Ze verminderen geluidsoverlast en zijn uitermate geschikt om een ruimte volledig te verduisteren. Bovendien bieden ze een extra veiligheidsmaatregel, aangezien inbrekers minder kans van slagen hebben wanneer er rolluiken voor de ramen zijn geïnstalleerd.

Zipscreens

Een screen is een vlakhangende zonwering die u bescherming biedt tegen hoge temperaturen. Het verschil met een zipscreen is dat het ook windvast is en door middel van een rits kan worden bediend. Deze zijn lichtdoorlatend, dus u kunt wel gewoon naar buiten blijven kijken!

Buitenjaloezieen

Buitenjaloezieen weren niet alleen de zon en zijn bestand tegen elk weertype, het ziet er ook nog eens erg luxe uit. Bij Noord-Oost kozijnen heeft u de keuze uit verschillende lamelbreedtes en kleuren. U bepaalt geheel zelf of u de jaloezieën opgetrokken of neergelaten laat. Graag kijken we samen met u naar de mogelijkheden.

Ook voor mooie binnen zonwering in Coevorden

Om ervoor te zorgen dat u binnen geen last hebt van zonnestralen, of om de meubels te beschermen tegen felle UV stralen, is het belangrijk om de binnenkant van het huis te voorzien van kwalitatief goede zonwering. Binnen zonwering is er altijd een oplossing die volledig past bij u en uw wensen. Op het gebied van binnen zonwering geven we u graag advies.

Plissé gordijnen

Een van de voordelen van op maat gemaakte plissé gordijnen is dat ze een prachtige en stijlvolle oplossing bieden tegen zonlicht. Ze hebben een uniek ontwerp met gevouwen stof, waardoor ze zowel functioneel als aantrekkelijk voor het oog zijn. Plissé gordijnen passen goed bij verschillende interieurstijlen en zijn verkrijgbaar in vele stof- en kleuropties.

Lamella’s

Met lamella’s kunt u een ruimte een sfeervolle en elegante afwerking geven. Het voordeel is dat u zelf het licht kunt regelen en ze ook nog eens een hoop privacy kunnen bieden.

Rolgordijnen

Rolgordijnen hebben een compact ontwerp, waardoor ze weinig ruimte innemen. Ze bestaan uit een enkele stof die opgerold kan worden rond een buis bovenaan het raam.Doordat ze verkrijgbaar zijn in verschillende stoffen en kleuren, zit er gegarandeerd iets voor u bij.

Zonwering op maat voor uw ramen, deuren of terras

Bij Noord-Oost kozijnen snappen we dat ieder huis anders is. Om die reden werken we altijd met zonwering zoals rolluiken in Coevorden op maat. Of u nu een huis, kantoor of commercieel pand hebt, maatwerk zonwering biedt de flexibiliteit en kwaliteit waarnaar u op zoek bent. Naast zonwering in Coevorden komen we ook graag voor zonwering in Emmen en andere plaatsen bij u langs.

  • Eigen montage specialisten
  • Eigen showroom
  • Jarenlange ervaring

Uw zonwering in Coevorden kopen bij Noord-Oost kozijnen

Een goede zonwering verhoogt het wooncomfort en draagt bij aan een fijn binnenklimaat. Ook gaat het verkleuring van uw interieur tegen en draagt het bij aan de uitstraling van uw interieur. U kunt bij Noord-Oost kozijnen terecht voor screens, rolluiken, lamella’s en rolluiken in Coevorden. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en kunnen worden gemonteerd door eigen monteurs.

Wilt u graag meer weten over het plaatsen van zonwering in Coevorden? Neem dan contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak. Wij heten u graag welkom in onze showroom waar we u kunnen voorzien van deskundig advies.

Contact opnemen

Contact opnemen

Wilt u meer informatie, een offerte aanvragen of vrijblijvend advies?