Zipscreens laten plaatsen

Is uw woning in de zomer een soort sauna en heeft u de gordijnen daarom liever dicht dan open? Zipscreens zijn moderne en functionele zonweringsystemen die bestaan uit strak gespannen doeken die verticaal langs ramen of buitendeuren lopen. Bij Noord-Oost Kozijnen verzekeren we u van mooie, op maat gemaakte zipscreens welke we ook nog eens naadloos voor u monteren.

Contact opnemen

Contact opnemen

Wilt u meer informatie, een offerte aanvragen of vrijblijvend advies?

Zipscreens: zonwering en privacy

Tijdens de warme zomerdagen is het maar lastig om de warmte buitenshuis te houden. Heeft u de gordijnen open, dan is het binnen een mum van tijd tropisch in huis, maar u wilt ook niet de hele dag met de gordijnen dicht zitten. Zipscreens zijn een type zonwering bestaande uit een strak gespannen doek dat verticaal langs de buitenkant van ramen of buitendeuren loopt. Hierdoor wordt de zon geweerd en de warmte buiten gehouden. Daarnaast zorgen ze ervoor dat u wel naar buiten kunt kijken, maar er van buiten niet zomaar naar binnen kan worden gekeken. Uw privacy wordt dus verhoogd.

Zipscreens hebben een luxe en strakke uitstraling en zijn daarmee een aantrekkelijke vorm van zonwering voor uw woning. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen daardoor worden aangepast aan de stijl van de woning.

De voordelen van zipscreens

  • Zipscreens bieden een effectieve zonwering: Door zipscreens te laten plaatsen krijgt u een koelere woning. De screens blokkeren direct zonlicht en verminderen schittering.
  • U heeft meer privacy: Met zipscreens kunt u van binnen wel naar buiten kijken, maar van buiten vrijwel niet naar binnen. Hierdoor wordt je privacy verhoogd.
  • Zipscreens houden insecten buiten: Wanneer u de screens dicht hebt kunt u gerust de deur of het raam openzetten. Hierdoor kan er toch een beetje frisse lucht binnenkomen, zonder dat u bang hoeft te zijn voor insecten als muggen, vliegen en wespen.
  • De screens zijn een goede investering: Zipscreens zijn over het algemeen bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen uv-straling, vocht en vervaging. Hierdoor behouden ze hun functionaliteit en esthetiek gedurende lange tijd, wat resulteert in een goede investering op de lange termijn.
Zipscreens bieden een uitstekende zonwering en verhogen je privacy.

Op maat gemaakte zipscreens voor uw woning

Bij het plaatsen van zipscreens worden de afmetingen van uw ramen of deuren genomen. Deze afmetingen kunnen bij iedere woning verschillen, waardoor het belangrijk is de zipscreens altijd eerst op te meten. De zipscreens van Noord-Oost Kozijnen worden op maat gemaakt voor uw woning, waardoor ze perfect aansluiten op uw ramen en deuren. Noord-Oost Kozijnen verzorgt de plaatsing van de zipscreens graag, zodat u hier niet naar om hoeft te kijken. Bent u zelf handig en wilt u de plaatsing zelf doen? Dan is dat uiteraard ook helemaal goed. Wij staan voor u klaar om u te voorzien van advies. U kunt dan ook altijd bij ons terecht met vragen.

Wanneer de zipscreens geplaatst zijn, kunt u ze bedienen met een afstandsbediening of gewoon met de hand. De zipscreens hoeven niet het hele raam te bedekken en kunnen ook tot halverwege worden gesloten.

Wat kosten zipscreens?

De kosten van zipscreens bij Noord-Oost Kozijnen zijn lastig vooraf te bepalen omdat het altijd om maatwerk gaat. Het is daarom afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de maatvoering, de wensen voor de nieuwe zipscreens en de wensen voor de plaatsing. Wilt u weten wat de zipscreens gaan kosten? Dan kunt u het beste contact met ons opnemen of langskomen in onze showroom. Hier kunt u de zipscreens in het echt zien, bespreken we uw wensen en maken we een passend kostenplaatje voor u op.

Zipscreens laten plaatsen door Noord-Oost Kozijnen

Bij Noord-Oost Kozijnen vinden we het belangrijk dat u als klant volledig ontzorgd wordt. Wij kunnen u dan ook voorzien van passend advies voor uw wensen bij de aanschaf van zipscreens, maar kunnen de zipscreens ook meteen voor u inmeten en plaatsen. We hanteren korte lijntjes en zorgen ervoor dat het plaatsen van de zipscreens zo soepel mogelijk verloopt.

Naast zipscreens kunt u bij ons ook terecht voor andere buiten zonwering en zonwering voor binnen. Denk hierbij aan rolluiken. Alle zonwering die wij verkopen en plaatsen is van de hoogste kwaliteit en wordt verkocht tegen een scherpe prijs. Hierdoor weet u dat u niet zomaar voor goedkope zipscreens kiest, maar er echt lang gebruik van kunt maken.

Vragen? Neem contact op

Heeft u vragen over onze zipscreens of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van zipscreens laten plaatsen op uw woning? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en helpen u verder.

Neem contact met ons op!